ETHB 021720Z 01009KT 9999 FEW050 20/10 Q1018 BLU+BLU+

Idag skrev vi exam i Meteorology. Det är alltid skönt att få ta en stor bit av den tilldelade studielitteraturen och skjuta undan(förutsatt att man får över 75% poäng i resultat) den till en avlägsen del av ens stora skrivbordsyta, för att ta itu med en ny.

Därmed har vi också för första gången avslutat ett ämne utan att inleda ett nytt! 

Det innebär också att vi nu bara har tre ämnen kvar innan sommaren anländer, och med den det ~12 månader långa flygskedet! Någonstans kan någon av oss då och då skymta ett ljus mellan alla pappershögar och anteckningsblock! ;-)

I veckan har en delegation från Sverige varit nere i Tyskland för att genomföra uppföljningssamtal med vår äldrekull(GHU091). Igår fick vi i GHU101, tillsammans med GHU091, möjlighet till att sitta ner med representanter från Helikopterflottiljen och Luftsstridsskolan(Flygbefälsskolan och Flygskolan) och få information om läget framgent inom organisationen i stort och vår utbildning framöver och vad som händer med oss när vi någon gång kanske återvänder till hemlandet med väl förtjänta helikoptervingar på brösten. Det gavs även möjlighet för oss att ställa frågor, framföra önskemål och så vidare.

Det är alltid uppskattat med besök från hemlandet och information som berör ens kommande tid i Försvarsmakten!

Annars så kan vi meddela att det verkar som om vi äntligen lyckats få tummen ur och tagit lite bilder här, vilket innebär att vi inom kort med största sannolikhet kommer att lägga upp lite bilder från vår vardag här nere.

Så stay tuned!


Tag!

/Helikopterkadetterna

Kommentarer
Postat av: Anonym

...och bilderna kommer snart??! ;-)

2010-06-12 @ 14:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0